Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2015 15:38 - Възмущение
Автор: marinelka92 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От доста време, не бях влизала тук, не бях писала нищо. Мислих си, че няма да ми се наложи- отново, но УВИ! ... Винаги, когато решиш, че си открил зрънце щастие, нещо се обърква, корабът потъва, дървото се пречупва на две. Не знам в мен ли е вината, но знам, че нещо трябва да се промени. За жалост голям процент от мъжете в България търсят красивата кукла Барби, която безпрекословно се съгласява с всяка изречена от тях дума или "молба". А къде е мястото, на силните жени? Къде е мястото на жените с не чак толкова перфектна визия? Мястото на жените с характер и ум в главата? Защо е толкова трудно да проумеем, че не визията ,а ума диктуват правилата?! 
Харесват се силиконовите мадами от чалга клиповете, и не се осъзнава, че това е еднократно задоволяване на първичното желание... Да това може да Ви направи щастливи за час-два, ден-седмица или месец, но какво се случва след това? Или тя си намира- по-възрастен, по-богат или дори по-надарен мъж от Вас, или Вие се отчайвате от глупостта, която притежава половинката Ви и се убеждавате в това,че дори нямате какво да си кажете с нея...И историята започва отначало ... През това време обаче някъде около Вас има не толкова впечатляваща с грим и парцалки жена, която би направила всичко, за да се усмихнете, да Ви види щастлив?! Всеки мъж има до себе си една такава приятелка, дори и да не го осъзнавате е така! Защо не забелязвате тази жена, защото не използва толкова много грим, защото не се опитва да Ви вкара в леглото си или защото мисли повече за Вас от колкото за самата себе си? 
Какво всъщност Ви плаши в обвързването, защо лъскавите момичета, винаги печелят повече овации от по скромните или инак казано не толкова блестящи манекенки?Само това ми е любопитно: ЗАЩО???
Не искам да задълбавам излишно за това ще почакам да видя, дали ще получа някакви отзиви било то- положителни или отрицателни, а след това може и да продължа да изказвам мнението си, макар наистина да ми се иска то да бъде прочетено или чуто!


Тагове:   мъже,   живот,   избор,


Гласувай:
3



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marinelka92
Категория: Изкуство
Прочетен: 57452
Постинги: 60
Коментари: 26
Гласове: 100
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031